Avatar Anne Veltink

Anne Veltink

Momenteel is anneveltink1996 bezig met de reis Mijn Suriname avontuur . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van anneveltink1996

Blijf op de hoogte van de reisblog van anneveltink1996 door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Hoofdstuk 5: Liftend door Suriname

Bericht - 18 maart 2018 om 16:17 uur

Hoofdstuk 5: Liftend door Suriname(OEPS!)

Suriname, Paramaribo, 18-03-2018

Goedemorgen broeders en zusters uit het rijke Nederland,

Het is hier nu 10:57 uur en dit leek mij een uitermate geschikt moment om maar weer eens een weekblog te schrijven over mijn ervaringen van de afgelopen week. Ik woon alweer vijf weken in het mooie Paramaribo en het bevalt me nog steeds super goed! Tegen de mensen die twijfelen over het feit of ze wel of niet voor een langere tijd in het buitenland willen verblijven zal ik zeggen: “You ‘ll never know until you go.’’ Dus maak je dromen waar en ga, ondanks de spanning die je wellicht ervaart (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Hoofdstuk 4: Skeuren op een monster!

Bericht - 12 maart 2018 om 12:36 uur

Goedemorgen Nederland,

Terwijl ik dit reisverhaal schrijf is hier 07:00. Ik vertrek om 08:30 naar stage, maar niet voordat ik het thuisfront op de hoogte heb gesteld van mijn ervaringen van afgelopen week. Het was wederom weer een super toffe week. Mijn leukste ervaring van de afgelopen week was toch wel echt het quad rijden door de jungle. Focking vet om te doen en ik raad het dan ook iedereen aan! Daar straks uiteraard meer over!

Dinsdag kwam ik ietwat te laat op stage. Ik als Nederlander berichte direct de directeur van het internaat om hem te informeren over mijn latere aankomst. Ik had er dit keer namelijk een zeer goede (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Hoofdstuk 3: Holi Phagwa

Bericht - 04 maart 2018 om 16:25 uur

Hoofdstuk 3: Holi Phagwa

Suriname, Paramaribo, 04-03-2018

Goedemorgen  Nederland,


Het is hier nu 10:20 uur  en dit leek mij een mooi tijdstip om eens een stukje te schrijven over mijn ervaringen  hier in Paramaribo. De derde week loopt alweer bijna ten einde. En wat was het weer een bijzonder leuke week met veel hoogtepunten.  Zo had ik mijn eerste echte stageweek bij het internaat en de ouderenzorg, waren we uitgenodigd voor een Surinaamse verjaardag, zijn we voor het eerst wezen stappen bij Havana Lounge en hebben we het Hindoestaanse lentefeest: Holi Phagwa gevierd.

Maandag was het dan eindelijk zover. Mijn eerste stagedag in Suriname was een feit. Ik (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Hoofdstuk 2: Overnachten in een hangmat in de buitenlucht !

Bericht - 25 februari 2018 om 20:35 uur

Hoofdstuk 2: Overnachten in een hangmat in de buitenlucht

Suriname, Paramaribo, 25-02-2018

Goedemiddag  Nederland,

De tweede week loopt alweer bijna ten einde en wat was het een bijzonder leuke week! In het begin van de week hebben wij kennisgemaakt met onze stageplekken. Voor mij betekende dit dat ik kennis ging maken met de directrice van Huize Prinses Margriet en de directeur van het Christophorus Internaat.  De beide stageplekken lijken me een leerzame plek. De directeur van het internaat maakte een behoorlijke indruk op me met de verhalen die hij vertelde en de rondleiding die hij ons gaf door het internaat.  Op het internaat wonen op dit moment (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Hoofdstuk 1: Leuk je te ontmoeten Suriname !

Bericht - 21 februari 2018 om 15:41 uur

Hoofdstuk 1: Leuk je te ontmoeten Suriname!
Suriname, Paramaribo, 21-02-2018

Goedemorgen Nederland, Het is hier nu 10:04 en dit leek mij een mooi tijdstip om eens een stukje te schrijven over mijn leven hier in Paramaribo. Ik zit hier nu iets meer dan één week. Ik ben voor mijn gevoel al veel dingen vergeten die ik gedaan heb, maar ik zal eens een poging wagen om het op papier te zetten!

Zondag 11 februari 2018 was het dan zover ik vertrok om 11.20 uur met vijf medestudenten voor bijna 6 maanden naar Paramaribo om hier stage te gaan lopen. Het plan is dat ik één dag in de (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie