Avatar Anne-Marie Blok

Anne-Marie Blok

Momenteel is annemarie bezig met de reis Stage Warrington. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van annemarie

Blijf op de hoogte van de reisblog van annemarie door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Nieuwe modaliteiten, Lake district en Liverpool

Bericht - 19 februari 2018 om 22:21 uur

New blog again!

De afgelopen werkweek (week 3) was eindelijk gevuld met wat nieuwe dingen. Ik was toe aan wat afwisseling en dus blij met deze invulling. Maandagochtend hebben we samen met Louise, de vrouw die hier voor ons alles regelt en ons helpt, bedacht wat we gingen doen die week en hebben we dit geregeld met de modaliteiten. Ook kregen we toen wat tijd om aan schoolopdrachten te werken, wat erg fijn en luxe was. Maandagmiddag ben ik naar de Nucleaire Geneeskunde gegaan. Hier is dit geen aparte afdeling, maar gewoon onderdeel van de radiologie. Ze hebben in dit (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Afgezaagde duim, stadsmuren en deadlines

Bericht - 12 februari 2018 om 21:12 uur

We zijn begonnen aan week 3! 
Alweer een weekje geleden dat ik de laatste blog plaatste, dus hoog tijd voor een nieuwe over afgelopen week. 
Maandag tot en met donderdag, de werkdagen, waren niet persé heel spannend ofzo... We hebben weer afwisselend op de buckykamers gewerkt en op de A&E (Spoed Eisende Hulp). De ene keer werkte het wat lekkerder dan de andere keer. Soms is het gewoon heel rustig waardoor je een beetje zit/staat te kijken, en soms is het weer zo druk dat je alleen maar in de weg loopt. Gelukkig waren er ook momenten dat ik wel fijn (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Manchester, English breakfast and pubs

Bericht - 05 februari 2018 om 23:58 uur

Het weekend zit er alweer op, dus tijd voor een nieuwe blog ;)

Vrijdag:
Afgelopen vrijdag zijn Carlijn en ik een dagje naar manchester gegaan. De avond ervoor hebben we gegoogled om te bepalen waar we heen moesten in Manchester en wat er allemaal te doen was. Ook hebben we donderdagavond al de treinkaartjes online gekocht. Dit is namelijk veel voordeliger dan dat je ze gewoon op het station zelf koopt. We zijn nu voor 13 pond met 2 personen heen en weer naar Manchester geweest! Dat is echt bijna niks toch :)  Oke, dus vrijdagochtend om half 10 vertrokken we uit (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

De eerste werkdagen

Bericht - 01 februari 2018 om 18:26 uur

Hallo iedereen,

De eerste werkweek zit er al op! Op vrijdag zijn we vrij, dus we hebben een lekker lang weekend! 
Dinsdag was onze eerste 'echte' werkdag, waarbij we begonnen met meekijken op de buckykamers. Dit zijn de kamers waar de 'gewone' röntgenfoto's worden gemaakt. In het ziekenhuis waar ik werk in Utrecht is de buckyapparatuur van Philips, en in het ziekenhuis hier heeft elke kamer een ander merk, zoals Samsung, Philips en Carestream. Bij elk merk verschilt de apparatuur en de computer, waarbij het wat langer duurt om  hiermee te leren werken. Ook zijn er nog twee buckykamers waar ze niet digitaal (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Arrival

Bericht - 28 januari 2018 om 17:37 uur

Hallo iedereen,

hier is dan mijn allereerste blog ooit! In de blogs die ik aankomende 6 weken ga schrijven hou ik jullie op de hoogte van onze belevenissen hier in het ziekenhuis in Warrington en daarbuiten. 50% van de inhoud moet werkgerelateerd zijn, dus dat zal ik er ook in gaan verwerken.

Zaterdag 27 januari:
Gistermiddag rond 15:30 uur Engelse tijd zijn Carlijn en ik gearriveerd op het vliegveld van Manchester. Na de gebruikelijke paspoortcontroles en baggage pick up zijn we naar de taxistandplaats gegaan. We hadden de dag ervoor online al een taxi gereserveerd, dus na een telefoontje kwam de taxi (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie