Avatar Andrea Twaalfhoven

Andrea Twaalfhoven

Aan alles komt weer een eind

Bericht - 17 november 2017 om 23:48 uur

Hallo lieve mensen!

Het is weer een tijd dat ik van mij heb laten horen..
Niet dat ik niet wilde, maar meer dat mijn focus er niet op lag om een blog te schrijven. Die focus heb ik volledig gelegd op het creëren van een beter ritme voor Vajèn.  

Zoals sommige van jullie weten, zitten we al sinds Vajèn en ik terug zijn gegaan naar Nederland, te tobben met een goed slaapritme voor Vajèn. ’s Nachts werd ze regelmatig wakker en ook overdag sliep ze niet al te best. In verband met het telkens verhuizen, nieuwe indrukken, Vajèn een paar keer ziek is geweest, zijn we haar meer gaan (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Visite, visite, een huis vol visite!

Bericht - 12 oktober 2017 om 10:44 uur

Haay allemaal! 

Deze blog staat in het teken van bezoek krijgen! En dat wel twee keer achter elkaar! Lucky us..

Als eerst kwamen Rein en Kirsten vrijdag 29 september richting Arendal. We hebben het toen rustig aan gedaan (want ja het is ook zo’n lange vlucht hier naartoe). Even door het winkelcentrum, lekker geluncht, middagdutje (he Rein :p) en ‘s avonds lekker thuis gebleven en gekletst.
Zaterdag ging Rein mee naar de training van Vlatko en gingen Kirsten, Vajèn en ik naar Prana kafe. Nummer 1 restaurant in Arendal volgens Tripadviser. Hier hadden we een heerlijk veganistische muesli bol genomen (zie mijn Instagram (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tijd in Nederland

Bericht - 19 september 2017 om 09:40 uur

Hallo allemaal!
Het is even geleden dat er een blog is geüpload. Zoals jullie weten zijn Vajèn en ik een maand terug naar Nederland gegaan vanwege mijn werk als juf. In deze blog neem ik jullie mee naar de terugreis naar Nederland, de periode in Nederland en de eerste dagen weer hier in Noorwegen.

De terugreis.
Mijn zusje Martine & zwager Martijn waren hier in Noorwegen, zoals jullie in mijn vorige blog konden lezen. Ik had met hen de afspraak gemaakt dat wanneer er geen invaller voor mij zou zijn, Vajèn en ik met hen mee terug zouden gaan.
Uiteindelijk bleek dat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Inpakken, inpakken en nog eens inpakken

Bericht - 19 augustus 2017 om 17:54 uur

Haay allemaal!

Welkom weer bij een nieuwe blog. Nogmaals: super gaaf om alle reacties te lezen en dat jullie het leuk vinden ons te volgen. Gaaf!

Hier stond het in het teken van (weer) inpakken. We wisten dit al toen we voor dit appartement kozen, maar als het eenmaal dichtbij komt dat je voor een week het appartement uit moet, is dat toch even een dingetje. Je begint je net thuis te voelen en dan moet je weer je appartement uit.. Gelukkig is het maar voor een klein weekje en mogen we in het huis van iemand anders. Wat trouwens ook (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Vajèn ziek

Bericht - 09 augustus 2017 om 13:24 uur

Haay allemaal!

Wat super gaaf om al die positieve reacties te lezen op blog 1! Ontzettend veel motivatie om te bloggen.

Op woensdag (02-08-'17) hadden we een aantal pittige dagen/nachten achter de rug. Vajèn heeft voor de derde dag op rij hoge koorts en diaree en is daardoor niet in der hum, daarom maar even naar het ziekenhuis geweest, maar haar bloed was goed. Maar toen kwam de nacht van woensdag op donderdag.. Die was echt heftig! Vajèn wilde niet slapen en bleef echt krijsen, huilen en jammeren, kortom: geen oog dicht gedaan. Die donderdag ging het goed (ook al was (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Welkom in Arendal

Bericht - 01 augustus 2017 om 10:18 uur

Hallo allemaal! 


Welkom in mijn reisblog! 


Ik ben Andrea Twaalfhoven, 26 jaar, juf en kom uit Bodegraven. Ik ben samen met mijn partner Vlatko (28 jaar) en ons dochtertje Vajèn (7 maanden) naar 'Frozen city' Arendal in Noorwegen verhuisd ivm de voetbalcarrière van Vlatko die bij Arendal Fotball speelt. 


En nu zitten we al twee weken in het oh zo mooie Arendal! Op dinsdag 18 juli '17 vlogen we in iets meer dan een uur naar Kristiansand Noorwegen dat weer op een klein uurtje rijden van Arendal ligt. En wat was die route al ontzettend mooi! Toen we hier aan kwamen kregen we (...)

Lees verder


15 reactiesPlaats een reactie