Avatar Andrea Twaalfhoven

Andrea Twaalfhoven

Inpakken, inpakken en nog eens inpakken

Bericht - 19 augustus 2017 om 17:54 uur

Haay allemaal!

Welkom weer bij een nieuwe blog. Nogmaals: super gaaf om alle reacties te lezen en dat jullie het leuk vinden ons te volgen. Gaaf!

Hier stond het in het teken van (weer) inpakken. We wisten dit al toen we voor dit appartement kozen, maar als het eenmaal dichtbij komt dat je voor een week het appartement uit moet, is dat toch even een dingetje. Je begint je net thuis te voelen en dan moet je weer je appartement uit.. Gelukkig is het maar voor een klein weekje en mogen we in het huis van iemand anders. Wat trouwens ook (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Vajèn ziek

Bericht - 09 augustus 2017 om 13:24 uur

Haay allemaal!

Wat super gaaf om al die positieve reacties te lezen op blog 1! Ontzettend veel motivatie om te bloggen.

Op woensdag (02-08-'17) hadden we een aantal pittige dagen/nachten achter de rug. Vajèn heeft voor de derde dag op rij hoge koorts en diaree en is daardoor niet in der hum, daarom maar even naar het ziekenhuis geweest, maar haar bloed was goed. Maar toen kwam de nacht van woensdag op donderdag.. Die was echt heftig! Vajèn wilde niet slapen en bleef echt krijsen, huilen en jammeren, kortom: geen oog dicht gedaan. Die donderdag ging het goed (ook al was (...)

Lees verder


8 reacties • Plaats een reactie

Welkom in Arendal

Bericht - 01 augustus 2017 om 10:18 uur

Hallo allemaal! 


Welkom in mijn reisblog! 


Ik ben Andrea Twaalfhoven, 26 jaar, juf en kom uit Bodegraven. Ik ben samen met mijn partner Vlatko (28 jaar) en ons dochtertje Vajèn (7 maanden) naar 'Frozen city' Arendal in Noorwegen verhuisd ivm de voetbalcarrière van Vlatko die bij Arendal Fotball speelt. 


En nu zitten we al twee weken in het oh zo mooie Arendal! Op dinsdag 18 juli '17 vlogen we in iets meer dan een uur naar Kristiansand Noorwegen dat weer op een klein uurtje rijden van Arendal ligt. En wat was die route al ontzettend mooi! Toen we hier aan kwamen kregen we (...)

Lees verder


15 reacties • Plaats een reactie