Avatar Amith Khieroe

Amith Khieroe

My bad

Bericht - 17 januari 2019 om 08:21 uur

Goedemorgen lieverds! Helaas heb ik niet de tijd gehad om wat verhaaltjes te plaatsen. Dus ik ga mijn afgelopen dagen even kort beschrijven. Ik ben nu nog maar 1.5 week alleen op reis, maar het voelt alsof het een maand is. Ik doe zo veel leuke dingen en zie zulke prachtige uitzichten. Dat afgelopen 1.5 week echt gek aanvoelt haha. Maargoeeeedddddd.... BANGKOK - In deze chaotische krankzinnige stad heb ik gelukkig snel mijn plek kunnen vinden. Dat kwam voornamelijk door mijn unieke eigenschap om snel vrienden te kunnen maken swa. #MeerFriendsOpInsta. Ik heb in deze stad veel met de TucTuc (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Start of the journey

Bericht - 08 januari 2019 om 02:29 uur

Ik ben gelukkig veilig geland! Het was een beetje druk op het vliegveld van Bangkok maar alles kwam natuurlijk goed door de belangrijkste punten op een rijtje te zetten. NAMELIJK: Lopen door de immigratie Bagage ophalen Thaise simkaart aanschaffen Familie en vrienden appen dat alles goed zit Geld omwisselen En Je weg vinden naar je hostel genaamd Here Hostel Ik kwam aan rond 23:30 in me hostel en had al gelijk vrienden gemaakt. Samen wat gedronken tot een uur of 4 en daarna wezen slapen! Want vandaag ga ik een Fietstour doen met de vrienden van vannacht door Bangkok heen! 5 uurtjes (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Status update van 06 januari 2019

Status update - 06 januari 2019 om 01:01 uur

Lieve familie en vrienden!! Welkom op mijn travel torii. Geniet van de foto's en verhalen over mijn reis door Aziƫ. K ga jullie missen! Soso lobiii <3