Avatar Amber van Overveld

Amber van Overveld

NYE in Malta

Bericht - 05 januari 2018 om 21:13 uur

Wel raar om weer terug ‘thuis’ te zijn in Malta na een weekje Nederland. Het voelt wel als thuis hier maar het is toch anders.
Ik had nog vrij van stage en nog niet veel op de planning. Donderdag, vrijdag en eigenlijk ook zaterdag heb ik me wel een beetje verveeld. Helaas kon ik ook niet veel gaan doen omdat het echt slecht ging met mijn voet. Zaterdag heb ik nog een spelletjesavond gehouden met Katja en Mattis en we sliepen pas rond een uur of 5… Niet erg slim omdat het zondag alweer NYE was haha.

Zondag hadden we natuurlijk wel een leuke dag (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

XMAS in NL

Bericht - 05 januari 2018 om 21:03 uur

Eindelijk was het zo ver!!! Weer op naar het vliegveld, deze keer voor een weekje terug naar Nederland. Ik kijk echt ieder jaar vanaf januari alweer uit naar kerst en ook dit jaar ging ik het weer met mijn lieve familie en vrienden vieren. Ik kon niet wachten om iedereen weer te zien maar vooral niet om weer lekker even thuis te zijn.  

De week tussen Rome en Nederland was een erg drukke week. Ik had de deadline voor mijn schoolonderzoek eigenlijk vrijdag (22 december) maar ik wilde hem dinsdag al inleveren. Woensdag hadden we kerstviering op stage en donderdag vloog ik alweer naar huis. Dit (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

ROME

Bericht - 14 december 2017 om 17:16 uur

Eindelijk was het dan tijd voor onze citytrip waar we al super lang naar uitkeken! Amber en ik hadden een tijd terug een aantal dagen Rome geboekt en nu was het eindelijk zo ver. Rome is maar anderhalf uur vliegen vanuit Malta en de vliegtickets waren erg goedkoop.  

Het vorige weekend (van 1 december) hebben we niet erg veel bijzonders gedaan. Ik ben nog met Amber gaan shoppen, een stuk gewandeld en naar Manoel Island geweest. Dat is een heel klein eiland vlakbij ons waar je gewoon heen kunt lopen via een brug. We waren er nog nooit geweest dus waren eens benieuwd. Ook hebben we (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Drukke weken vol bezoek

Bericht - 01 december 2017 om 15:47 uur

Sorry dat ik zo lang geen blog meer gepost heb! Hierbij een extra lange blog! Ik heb super drukke maar leuke weken achter de rug!!

Het weekend na mijn vorige blog zijn mama en oma op bezoek gekomen, te leuk! Ze verbleven in een appartement vlakbij mijn appartement dus erg handig. Bij ons thuis waren de vrienden van Mattis op bezoek dus daar was het ook druk!
Mama en oma kwamen op een vrijdagavond aan en ik was met hun transfer meegegaan naar het vliegveld om ze te verrassen! Hierna zijn we samen naar Sliema gegaan om heerlijk bij een Italiaan te gaan uiteten. Hier hebben (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Halloween in Malta!

Bericht - 03 november 2017 om 15:15 uur

Het begint hier steeds meer als thuis te voelen maar het vakantiegevoel is er nog steeds. Het weer is nog prima hier en we blijven maar genieten. We hebben weer wat leuke dingen meegemaakt zoals Halloween in Malta!  

Het weekend van 20 oktober was een super rustig weekend voor ons. Zaterdag overdag ben ik met een aantal meiden gaan shoppen en een terrasje gepakt. ’s Avonds gingen we weer op stap in Pacheville. Zondag was het weer heerlijk weer en heb ik met Amber aan het zwembad van het hotel van haar ouders gelegen.  

Vorige week was het een erg leuke week op stage. We hadden (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Mijn eerste bezoek!

Bericht - 18 oktober 2017 om 12:50 uur

Donderdag was het dan eindelijk zo ver! Mijn ouders waren op weg naar het vliegveld om mij op te komen zoeken. Na stage ging ik nog wat boodschappen doen voor wat lekkers voor aankomst en voor het ontbijt voor papa en mama. Ook ben ik nog met Amber gaan sporten. Na het sporten kreeg ik een berichtje dat de vlucht anderhalf uur vertraagd was, dat werd nog lang wachten dan. Het werd nog eens 3 uur later en om 1 uur gingen ze eindelijk de lucht in. Ik ben nog maar even gaan slapen en heb mijn wekker gezet. (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Enjoying life

Bericht - 12 oktober 2017 om 15:41 uur

Vanavond is het dan ein-de-lijk zo ver.. Papa, mama en es komen een paar dagen bij me langs! Ik heb er echt super veel zin in en kan de hele week al niet meer wachten. Het wordt echt de hele week heerlijk weer en we hebben wat leuke dingen op de planning.
Verder gaat het gelukkig alweer goed met me! Ik heb nog best lang last gehad, maar het is gelukkig bijna helemaal over.

Ik heb weer een heerlijke week gehad hier met heerlijk weer en veel leuke dingen. Vrijdag zijn we weer met een paar van de groep gaan stappen in Pacheville, altijd leuk. Amber is (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Ups & Downs in Malta

Bericht - 06 oktober 2017 om 18:28 uur

Het was best een donkere week in Malta, letterlijk én figuurlijk. Het heeft de afgelopen week van maandag tot en met donderdag veel geregend. Onze collega’s zeggen dat dit eigenlijk nooit voorkomt zo erg in Malta dus we hadden weer erg veel geluk.. Gelukkig klaart het vanaf vandaag weer helemaal op!
Daarnaast heb ik afgelopen weekend erg veel pech gehad en een spiertje boven in mijn been gescheurd zonder iets raars te doen. Dit is waarschijnlijk zaterdag gebeurd en zondag deed het zó veel pijn dat ik er niet meer op kon steunen dus lopen ging niet. Samen met wat meiden ben ik op zoek gegaan naar (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Heerlijke weken

Bericht - 25 september 2017 om 14:46 uur

Ook deze week is weer omgevlogen… Het lijkt net alsof ik gisteren mijn vorige blog nog heb geschreven. Deze stageweek bestond weer maar uit 4 dagen. Donderdag was het weer eens een nationale feestdag dus we waren vrij! Heerlijk zo’n dag vrij midden in de week.  

Onze stageweek begon maandag met een drukke dag waarop we erg veel taken kregen voor de week. We kregen verschillende opdrachten om ideeën te bedenken voor posts, foto’s en verschillende quotes op te zoeken voor klanten voor op facebook. ’s Middags hadden we een meeting waarin een stagiair ons uitleg gaf over een bepaalde klant. Wij mogen haar taak gaan overnemen (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

De eerste maand in Malta

Bericht - 18 september 2017 om 16:13 uur

Morgen zit mijn eerste maand in het mooie Malta er alweer op. Ik heb het echt zo naar mijn zin en ik heb nog steeds een vakantiegevoel! Ook mijn stage is super leuk dus zelfs doordeweeks voelt het totaal niet als het gewone leventje of werken. Het weer is nog steeds heerlijk, elke dag rond de 30 graden.  

Deze stageweek hebben we een hoop te doen gehad, dit was erg fijn.
Maandag was nog een erg rustige dag. We zijn laat begonnen en nog vooral met onze schoolopdracht bezig geweest. Ook hadden we nog een opdracht waar we aan konden werken. Deze opdracht kunnen we steeds tussendoor doen (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2