Avatar Akira Horstink

Akira Horstink

Maffe dag

Bericht - 11 juli 2019 om 20:47 uur

Dus, absoluut niet lekker begonnen vandaag. Ik werd wakker en had het gevoel alsof ik koorts had, maar dan zonder de daadwerkelijke temp verhoging. Het bleef eigenlijk de hele dag wel een soort welles nietes spelletje, waarbij ik welles wilde en mijn lijf zowat nietes schreeuwde. Oma kwam nog heel lief op bezoek, heeft even wijze woorden gezegd waar ik niet veel van heb meegekregen (althans, ik vermoed dat het wijze woorden waren, ze is nogal aan het dementeren dus echt zeker zijn kan je helaas niet meer)(ohja, ik lag zelf ook half weg te woezelen, kan ook hebben (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Het gaat de goede kant op!

Bericht - 10 juli 2019 om 18:25 uur

Gister niks van me laten horen, met een reden helaas. Gister en eergister middag was echt vreselijk, de pijnstilling hielp niet genoeg en ik voelde me enorm duf door de morfine. Gerben was een dagje naar stage dus ik kreeg afwisselende diensten van Tal, een oud huisgenoot en m'n moeder. Heel lief ook een oppep kadootje gekregen, met echte balsem voor vallen en kneuzen haha, spot on! Er staat ook al een flinke bos bloemen van papa en Irene, mama en Gerben maken de heerlijkste vloeibare recepten, ik word echt verwend!! 

Maar goed, vanochtend vroeg uit de veren want we (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Hieperdepiep, of toch niet...

Bericht - 08 juli 2019 om 11:54 uur

Maandag alweer, het weekend zit er officieel op. Volgens mij is dit het eerste weekend sinds tijden waarin ik geen druppel gedronken heb, en geen lekkere hapjes heb kunnen eten (en dat is maar goed ook...). Ik begin al te merken dat het vloeibare dieet zorgt voor een beter zittende pyjama, maar helaas ook voor misselijkheid. Het is gelukkig een misselijkheid die ontstaat door weinig eten, dus op het moment dat er dan weer een vloeibaar prutje naar binnen is gewerkt dan zakt deze ook snel weer af. Maar toch is dat nu wel een van de dingen waar (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Weer thuis!

Bericht - 07 juli 2019 om 16:16 uur

Zoals de titel het al verraad, ik ben weer thuis! Althans, echt thuis is het niet gezien we vorige week zijn verhuisd en we nu in het huis van mijn moeder bivakeren... 
Gister rond deze tijd kwam de dokter en zei dat het prima was als ik naar huis zou gaan, dus zo gezegd zo gedaan. Natuurlijk duurt het een eeuwigheid voordat de papieren klaar liggen en je bij de apotheek geholpen bent, maar toen we eenmaal thuis waren voelde dat wel echt heel fijn. 
Met een beetje geluk is de zwelling vandaag op z'n grootst, want ik kan niet wachten (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De tweede dag

Bericht - 06 juli 2019 om 12:56 uur

Ik ben deze blog gestart omdat veel mensen me vragen hoe het gaat, en ik eigenlijk de puf (nog) niet heb om iedereen afzonderlijk te antwoorden. Ik had eens gelezen dat een blog bijhouden kan helpen om wel iedereen op de hoogte te houden, maar dat je zelf niet al te veel energie kwijt bent... Vandaar iets wat ik normaal gesproken nooit zou doen :p.

Vandaag is dus de tweede dag, gister doodsbenauwd om 7 uur in het ziekenhuis aangekomen. Lekker op z'n Akira's 5 minuten te laat en niet weten waar ik moest zijn, plus dat er overal staat (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie