Avatar Lorna & Matthew

Lorna & Matthew

BLOG 22: Dit was het dan! home sweet home!

Bericht - 04 september 2018 om 23:37 uur

Zo iedereen ik ben terug. 6 maanden en 8 landen verder ben ik weer terug in Nederland samen met Matt natuurlijk.  Gister aangekomen in Nederland, ben super slecht in blog schrijven maar gister was ik ook zo moe dat ik ergens op een ander planeet was.
 

Iedergeval dit was onze beste beslissing die we hebben gemaakt. 6 maanden reizen. Voor mij was dit altijd wel echt een droom. En die heb ik nu eindelijk in vervulling gebracht.  Het zijn mooie herinneringen, mooie ervaringen maar ook soms minder leuk. Want iedereen denkt natuurlijk genieten genieten niks doen. Maar reizen is ook veel plannen, (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

BLOG 21: Seram, we love you

Bericht - 28 augustus 2018 om 07:23 uur

Nog 6 dagen en dan zijn we weer terug in Nederland. Het gaat nu wel erg snel, soms te snel. Dubbel gevoel ook, ene keer willen we wel naar huis maar andere keer denken we neeeee nog lang niet.  Zondag schrijf ik nog een laatste blogje, over onze hele reis. Dit is geen lang blogje trouwens. 

Nu zijn we nog steeds in de Molukken, morgen vertrekken we van dit eiland Seram naar Ambon de stad. Met de boot weer terug. En vrijdag naar Bali en blijven we daar nog tot zondag en dan vliegen we terug naar Nederland.  We hebben deze week (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

BLOG 20: Maluku Manise

Bericht - 16 augustus 2018 om 14:55 uur

Ben ik weer.  Al anderhalve week in Ambon. Maluku Manise, want oh wat is het hier mooi.  Een emotinele week met geen WiFi. Steeds maar een simkaart kopen maar alles gaat prima! Het is hier fantastisch en echt bijzonder om samen met Matt alleen hier te zijn.

Vorige week maandag 6 augustus zijn we gevolgen vanaf Bali naar Makassar en daar 7 uur gewacht in de nacht om vervolgens 2 uurtjes te vliegen naar Ambon stad. Toen we aankwamen op Ambon was Matt zo blij, ik kon het zien aan zijn glimlach van oor tot oor. De neef van Matt is meegegaan (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

BLOG 19: Dat was even heel erg HEFTIG!

Bericht - 06 augustus 2018 om 08:56 uur

Hoi allemaal, Gister wilde ik eigenlijk al de blog erop zetten maar toen was alles even erg chaotisch.  Zoals jullie weten was er een aardbeving in Lombok die wij hier ook aardig goed voelde. Wij zijn oké wel echt ontzettend geschrokken en dit was wel onze meest heftigste evaring in onze reis.  Ik zal jullie later vertellen hoe wij het hebben ervaren. 

Verder deze week hebben we niet echt veel gedaan. Eigenlijk een beetje uitgerust en Bali uit gezeten. Dit zijn onze laatste weken en zijn het eerlijk gezegd al klein beetje zat. Beetje structuur mag wel en ons eigen eten koken, wie had (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

BlOG 18: Ons beste week EVER!

Bericht - 25 juli 2018 om 19:48 uur

Okeeee sorry lieve mensen voor nu pas een blogje over afgelopen week. Iedereen vraagt zich natuuuurlijk af of we de boottrip enzo hebben overleefd, maar we hadden echt een paar dagen nodig na deze week om bij te komen. Wat ik jullie wel kan vertellen is dat dit de beste week van ons hele reis was! Pak wat te drinken of ga er voor zitten want dit word een mega lange blog(sorry)

Ons avontuur was gebleven bij dat we met de boot naar Flores gingen. Dit begon op zaterdag 14 juli. Deze boottocht duurde 3 nachten en 4 dagen en (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

BLOG 17: Bali we are back! Nusa, Gili en grenzen verleggen

Bericht - 14 juli 2018 om 04:17 uur

Hoi allemaal ben ik weer..  Hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden om mijn blog te lezen.

Wij zijn dus vorige week woensdag aangekomen in Bali. Het was de nacht van woensdag op donderdag. Gelukkig kwam de neef van Matt ons ophalen met de auto. Eenmaal bij onze homestay aangekomen konden we nog niet inchecken omdat het nacht was. Wat ik wel had gezegd. Gelukkig alweer dat we met Matt zijn neef waren want die had een plekje voor ons om even te slapen. Het was inmiddels al bijna ochtend. Veel slapen hebben we niet gedaan.  Die ochtend waren we natuurlijk (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Blog 16: The killingfields, meest heftigste ever!

Bericht - 04 juli 2018 om 05:40 uur

Goedeeeemorgen voor mij en goedeeeenacht voor jullie.  Dit word waarschijnlijk mijn kortste blog want ik heb bar weinig te vertellen, want we hebben geen moer gedaan. Alweer niet. 

We zijn trouwens nog de vorige week donderdag toen ik de blog poste naar de bios geweest in Siem Reap. 3 dollar voor een 3D film en echt de bios was gewoon supermooi. The incredibles 2 zijn we geweest, leuke film en zeker een aanrader. 

De volgende dag Phnom Penh, we hadden 5 nachten geboekt in een hotel. Veeeelste lang in deze stad. Achteraf hadden we nog naar de eilanden kunnen gaan maar dat (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Blog 15: Cambodja, een cultuurshock.

Bericht - 28 juni 2018 om 11:36 uur

Het is vandaag donderdag en geen woensdag. Nou gaat weer goed. Iedergeval hebben we weer een dikke grote stempel in ons paspoort. We zijn namelijk in Cambodja. 

Ik was gebleven dat we naar Pakse gingen. Dit was vorige week donderdag inderdaad. Pakse is een niet toeristisch plekje en ik heb ook geen idee waarom we daar heen zijn gegaan.  De nachtbus was trouwens weer een hele ervaring maar dit keer lagen we best lekker. Het was een “luxere” bus dan waar we al eerder in hadden gezeten en we lagen bij elkaar. De nachtbus zou in Pakse arriveren om 05.00 uur de (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Blog 14: Een nieuwe stempel in ons paspoort: hallo Laos!

Bericht - 21 juni 2018 om 11:37 uur

Haaaaaalo alweer,
Dag Thailand. We komen nooit meer te-rug. Nee niet voor ons. 
Nieuw land: Laos Een reis van 24 uur. Met een gewone bus en een nacht bus.

Woensdag 13 juni gingen we naar Laos, dit betekende ook door de douane en een nieuw stempel in je paspoort. Met een mini van -oh wat haat ik die, ik ben zo wagen ziek en de wegen zijn met zo veel bochten dat 5 tabletten echt niet helpen, ik ben overigens niet de enige. Hoe veel mensen er in de bus overgeven en dat is ook niet bevorderend voor jezelf want ik ga daar ook weer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Blog 13: Olifanten, hippies en Dag Thailand tot nooit meer zien!!

Bericht - 17 juni 2018 om 17:31 uur

Goedemorguhh, ja het is zondag geen woensdag. Sorry alweer. We hadden een reis van 24 uur. Best heftig was die ook. 


Chiang Mai was ik gebleven. Ja leuk stadje, veel night markets dus veel streetfood gegeten voor 1.50 euro!  Maar het allerleukste was dat we naar de olifanten gingen. Dat was voor ons wel een bucketlist dingetje. Na veel onderzoek was het in Chiang mai wel het beste. Veel olifanten worden erg mishandelt, gebruikt voor toeristen en dat lijkt allemaal harstikke leuk maar wat er achter de deuren gebeurd dus totaal niet.
Op zaterdag 9 juni is het dan zover. Het heette: elphant (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3