Avatar Lorna & Matthew

Lorna & Matthew

Blog 13: Olifanten, hippies en Dag Thailand tot nooit meer zien!!

Bericht - 17 juni 2018 om 17:31 uur

Goedemorguhh, ja het is zondag geen woensdag. Sorry alweer. We hadden een reis van 24 uur. Best heftig was die ook. 


Chiang Mai was ik gebleven. Ja leuk stadje, veel night markets dus veel streetfood gegeten voor 1.50 euro!  Maar het allerleukste was dat we naar de olifanten gingen. Dat was voor ons wel een bucketlist dingetje. Na veel onderzoek was het in Chiang mai wel het beste. Veel olifanten worden erg mishandelt, gebruikt voor toeristen en dat lijkt allemaal harstikke leuk maar wat er achter de deuren gebeurd dus totaal niet.
Op zaterdag 9 juni is het dan zover. Het heette: elphant (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Blog 12: Heimwee keihard in je face!

Bericht - 08 juni 2018 om 17:58 uur

Goedenavond voor mij en goedemiddag voor jullie. Weer paar dagen vertraagd. Sorry sorry.
Vandaag is het ...(kijkt op haar iPhone naar de kalender om te kijken wat voor datum het is) 8 MEI.  Jullie lezen het goed. De heimwee kinkte in deze week, maar ik denk als jullie goed de blog hadden gelezen van vorige week dat het er al beetje aan zat te komen. Bij Matt trouwens meer dan bij mij. Misschien komt dat nog wel.  Laat ik eerst onze wilde avonturen vertellen van deze week(not!)

31 mei, vorige week donderdag zijn we vertrokken naar het andere wilde party eiland Koh Phangan, (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Blog 11: het beruchte Thailand..

Bericht - 30 mei 2018 om 16:44 uur

Thailand, we hebben er al veel verhalen over gehoord, van verschillende mensen die wij tijdens onze reis hebben ontmoet.  Het vaakst wat wij hebben gehoord is dat het ontzettend toeristisch is. Want vooral Russen, Engelse komen hier hun vakantie vieren. 

Wij startte onze reis in Thailand in Phuket op dinsdag 22 mei.Dat is eigenlijk het eerste wat we tegen kwamen vanuit Maleisië. Wat we eigenlijk een beetje over het hoofd hebben gezien is dat het Regenseizoen is. Nou is dat eigenlijk overal in alle landen waar we heen gaan, en dan heb je eigenlijk gewoon altijd volop zon. Maar in Thailand (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Blog 10: mijn vertraagde blog, verder in Maleisië..

Bericht - 22 mei 2018 om 06:25 uur

Ik hoop dat mijn blogje er op komt. Sorry sorry voor de vertraging. Het lukte me echt niet om de blog erop te zetten. Er was geen WiFi op het hele eiland eigenlijk nergens in Maleisië dus was het ook een hele uitdaging om onze reis verder te plannen. Dit word dus weer een heeeeeele lange blog, ik heb nog lang niet alles verteld maar anders word het meer een boek dus dit is echt samengevat. maar goed dus pak wat popcorn, kopje thee of wat te vreten maakt niet uit en gooi je voetjes op de bank. 

Waar was ik. (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Blog 9: Maleisië it is.

Bericht - 09 mei 2018 om 10:39 uur

Maleisië it is. Ja zei ik net ook al. 
 Op maandag 30 april zijn we dus gevlogen naar Kuala Lumpur. Eigenlijk ook net zo een grote stad als Jakarta maar toch wat moderner en zeker groter. We hadden een hotel, -tenminste het was niet echt een hotel want je had eigenlijk gewoon een loft van iemand die het verhuurde- gekozen met zwembad en fitness ruimte omdat we dat eindelijk toch wel erg miste. Eigenlijk was onze planning op aanraden van de neef van Matt om gelijk door te gaan naar de Perhentian eilanden. We willen namelijk in Maleisië ons duikprevet halen (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Blog 8: Bali, Indonesië - Zon, Zee, Strand en een driedubbele onderkin

Bericht - 01 mei 2018 om 18:48 uur

Zo dat was Indonesië. En hier zit ik dan een blogje te schrijven met een 3 dubbele onderkin, want man man man ik heb nog nooit zoveeel eten gezien en het ergste was nog dat alles nog lekker was ook. Wat een pech.

Oke, waar was ik. Ohja Bali.. van 11 april tot 24 april verbleven we op Bali met mijn ouders en oma.  Bali vonden we echt super leuk, dat is echt zon zee en strand. Als je al aankomt op de AirPort kom je al in de Bali sferen. Ik denk dat Bali erg om schoonheid en kust draait. (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Blog 7: Het is zover: INDONESIË!!

Bericht - 15 april 2018 om 15:34 uur

Nou daar ben ik weer. Naja weer, heeft weer een tijd geduurd. Excuus maar het was allemaal erg druk. Ja druk ja.. ondanks we nog steeds op reis zijn hadden we het druk. Het was namelijk eindelijk zover.. 13 dagen geleden zijn mijn oma en ouders aangekomen in Indonesië. 

Mijn vader die eigelijk een ontzettende vlieg angst heeft en daarom ook 3 dagen van te voren begonnen was met rustgevende druppels heeft het toch overwonnen om 13 hele uren in een vliegtuig te zitten. Plus mijn oma die 85 jaar is en na 12 jaar eindelijk weer naar haar geboorteland (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Blog 6:Matt takes over Blog: Dalat & Saigon, goodbye Vietnam

Bericht - 04 april 2018 om 15:48 uur

Weer een blogje! En ja wel een take over blogje. Normaal schrijf Ik (Lorna) de blogjes maar nu vond Matthew het een keer leuk. Ik heb hem uiteraard gelezen en het verbaasde me, haha! 

Wat ik wel nog wil zeggen: super bedankt voor iedereen die de blogjes leest, krijg er veel reacties over en dat vinden we super lief! Ook mijn oude collega’s, familie. Missen jullie hoor!

Nou veel lees plezier, voor de mensen die Matt kennen.. beeld je vooral Matt voor je!

Het was heerlijk genieten in Hoi an. Maar we konden niet voor altijd blijven, dus besloten we na een (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Blog 5: Chillenbillen in Hoi An

Bericht - 23 maart 2018 om 12:14 uur

Tijdje niks geschreven. Maar dat komt omdat wij eigenlijk gewoon heerlijk aan het relaxen zijn in Hoi An.
Een stadje in Vietnam wat echt geweldig is. De stad word verlicht met lampionnetjes in de avond maar overdag maakt de kleurrijke straten een geweldige sfeer, het geeft je het gevoel alsof je in een andere tijd bent. 
Wij hebben wel een busrit hierheen van 8 uur moet maken. We kwamen afgelopen zondag (18-3) rond 13.00 uur aan. Aan die busreizen kunnen we nog steeds niet wennen. Vreselijk, op een gegeven moment heb je kramp van het liggen op de plekken waarvan je het (...)

Lees verder


10 reactiesPlaats een reactie

Blog 4: Ninh Binh -eerste week alweer voorbij

Bericht - 16 maart 2018 om 06:13 uur

Wannneer ik dit schrijf zitten we in de bus van Ninh Binh naar Phong Nha... maar post dit later omdat ik geen WiFi heb.

Anyway, 4 dagen Ninh Binh. We hebben echt genoten na de grote stad.  Maandag(12/3) zijn we vertrokken in de avond van HaNoi maar Ninh Binh. Hele rare busrit was dit. Toen we dus in de bus zaten.. waar je trouwens heel lekker kan zitten want van binnen ziet het er uit als allemaal stapelbedden, dus lig je onder elkaar. De stoelen kun je in ligstand doen en van de buitenkant lijkt het op een partybus (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2