Avatar Lorna & Matthew

Lorna & Matthew

Momenteel is 180dagenazie bezig met de reis Vietnam . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van 180dagenazie

Blijf op de hoogte van de reisblog van 180dagenazie door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Ninh Binh -eerste week alweer voorbij

Bericht - 16 maart 2018 om 06:13 uur

Wannneer ik dit schrijf zitten we in de bus van Ninh Binh naar Phong Nha... maar post dit later omdat ik geen WiFi heb.

Anyway, 4 dagen Ninh Binh. We hebben echt genoten na de grote stad.  Maandag(12/3) zijn we vertrokken in de avond van HaNoi maar Ninh Binh. Hele rare busrit was dit. Toen we dus in de bus zaten.. waar je trouwens heel lekker kan zitten want van binnen ziet het er uit als allemaal stapelbedden, dus lig je onder elkaar. De stoelen kun je in ligstand doen en van de buitenkant lijkt het op een partybus (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

Maandag 12/3; Nog steeds HaNoi..

Bericht - 12 maart 2018 om 12:09 uur

We zitten te wachten op de bus naar Ninh Binh. En ja we zijn nog steeds in HaNoi. Veelste lang eindelijk, maar later meer hierover.

afgelopen vrijdag (9-03) zijn we met een dag tour naar Ha Long Bay geweest, dit is een prachtig mooie baai met grote kalkstenen die bij elkaar zijn gegroeid wat een mooi uitzicht geeft. Met de bus duurde dit ongeveer 3 uur waarbij je met een pond van Cat Ba (ook een eiland) naar Ha Long vaart en daar weer verder met de bus. Ja de bus gaat ook mee met nog 10 andere. Je word (...)

Lees verder


4 reacties • Plaats een reactie

HaNoi City; dag 2

Bericht - 08 maart 2018 om 17:13 uur

Zo HaNoi zit er op voor nu. Drukke stad. Nog even wat over het verkeer. Deze mensen hebben skills. Niet normaal, gewoon geen aanrijdingen. Rijden echt perfect. In Nederland was iedereen overreden. Serieus.
Vandaag een tour gedaan om cultuur te snuiven van Ho chi min. De oude president en nationale held hier. Kijk.. eigenlijk wilde we niet echt een tour doen. Maar ja het is ook interessant om een dagje langs alle bezienswaardigheden te gaan van HaNoi.  Dus ja heeft de baas van dit hotel ons een tour aangesmeerd en hebben wij ja is goed gezegd.
We werden opgehaald om 08.00 uur, (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

07-03-2018, Het avontuur is begonnen

Bericht - 07 maart 2018 om 03:19 uur

Nou daar zijn we dan. Eindelijk. Zolang naar geleefd en nu is het avontuur begonnen: backpacken door heel zuid-oost Azië. Allebei ons baan opgezegd, lieve collega’s achter gelaten om onze droom waar te maken. Een droom die we al heel lang dromen maar nu echt uit is gekomen.
Gister of eigenlijk vandaag.. of ik weet eigenlijk niet meer hoelaat we leven, maar hebben we afscheid genomen van onze lieve familie/vrienden. Zo lief wie er dan allemaal naar Schiphol komen. En wanneer je afscheid moet nemen denk je echt “waar zijn we mee bezig” want ja 6 maanden is toch best wel heel (...)

Lees verder


10 reacties • Plaats een reactie